Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ
Το Sinoway παίρνει πάντα την ποιότητα των προϊόντων ως βάση της επιχειρηματικής επιβίωσης. Κάθε ένας από τον εξοπλισμό μας θα υποβληθεί στην αυστηρή επιθεώρηση προτού να παραδώσει στα client'hands. Επομένως, πριν από 10 χρόνια, περάσαμε το σύστημα ποιοτικής πιστοποίησης του ISO 9001 και διατυπώσαμε τους αντίστοιχους ποιοτικούς κανονισμούς και την πολιτική.
 
Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης εργοστασίων
1. Όλες οι πρώτες ύλες που απαιτούνται για την παραγωγή, τα αγορασμένα μέρη και τα μεταφερμένα μέρη επιθεωρούνται και γίνονται αποδεκτές σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα και τους όρους της τεχνικής σύμβασης διαταγής εγγράφων. Μόνο μετά από τη διάβαση της επιθεώρησης και της σφράγισης στην αποδοχή η ολίσθηση μπορεί οι διαδικασίες αποθήκευσης και αποζημιώσεων να ολοκληρωθεί. Εάν δεν υπάρχουν κανένα πρότυπο και κανένα σαφές τεχνικό έγγραφο καθοδήγησης, η ποιοτική επιθεώρηση πρέπει να πραγματοποιηθεί προτού να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν η αποδοχή και η αποδοχή.
2. Η κανονική ή ανώμαλη τυχαία επιθεώρηση της αποθήκευσης των πρώτων υλών, ακριβής πρόληψη της μίξης, και σύμφωνα με τα υλικά πρότυπα κάνει μια καλή εργασία να ελέγξει έξω της αποθήκης εμπορευμάτων.
3. Για τις πρώτες ύλες που δεν προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και, οι διατυπώσεις αντικατάστασης πρέπει να αντιμετωπιστούν σύμφωνα με το σχετικό σύστημα. Μόνο με τη συγκατάθεση των σχετικών τεχνικών τμημάτων μπορούν να αντικατασταθούν. Η επιθεώρηση παραγωγής πρέπει να γίνει καλά και ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να εξασφαλιστεί.
4. Για το σημείο ποιοτικού ελέγχου ή τη διαδικασία επεξεργασίας του κρεμώντας διοικητικού διαγράμματος, η επιθεώρηση δειγματοληψίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον ορισμένο χρόνο, και τα αποτελέσματα επιθεώρησης θα συμπληρωθούν το διοικητικό διάγραμμα, και η ανώμαλη κατάσταση θα βρεθεί και οι πληροφορίες θα σταλούν εγκαίρως.
5. Όπου τα κατάλληλα μέρη έχουν επιθεωρηθεί, πρέπει να χαρακτηριστούν στην κατάλληλη θέση των μερών και να μεταφερθούν στην επόμενη διαδικασία. Μόνο τα κατάλληλα προϊόντα μπορούν να επιτραπούν για να κυκλοφορήσουν στην παραγωγή.
6. Τα ελαττωματικά προϊόντα (τα επισκευασμένα προϊόντα, προϊόντα αποβλήτων, ανακύκλωσαν τα προϊόντα, τα ελαττωματικά προϊόντα) που εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή στη διαδικασία παραγωγής πρέπει να ανιχνευθούν εγκαίρως και να ρυθμιστούν και να απομονωθούν.
Μετά από να επισκευάσει και να ελέγξει επάνω, η επόμενη εργασιακή διαδικασία θα υποβληθεί σε επεξεργασία.
Τα προϊόντα αποβλήτων πρέπει να χαρακτηριστούν (γραπτός) και να επιστραφούν στην αρχική διαδικασία για να συνεχίσουν ή να μεταφερθούν στην περιοχή αποβλήτων.
9 ελαττωματικά προϊόντα, η μην μετρώντας αξία παραγωγής, που δεν προγραμματίζονται, με τις ελαττωματικές ετικέτες που αποθηκεύονται χωριστά, στη διαδικασία παραγωγής, μόνο τα κατάλληλα και εγκεκριμένα ανακυκλωμένα αγαθά επιτρέπονται για να κυκλοφορήσουν.
10 για την ποιότητα συντήρησης του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, η ποιότητα των μεταφερμένων ανταλλακτικών που κατασκευάζονται θα ελεγχθεί σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα για να εξασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός είναι σε καλή κατάσταση.
11. Συνοψίστε και εκθέστε τις στατιστικές σύμφωνα με τον ορισμένο χρόνο, και αναγγείλετε την ολοκλήρωση των ποιοτικών δεικτών όλων των εργαστηρίων στο εργοστάσιο, ώστε να είστε ακριβής, έγκαιρος και χωρίς λάθη.
 
Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO9001:2008

  Αριθμός:CN10/20033

  Ημερομηνία Έκδοσης:2010-01-14

  Ημερομηνία λήξης:2021-01-13

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Quality Control

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Κίνα Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Engine Emission

  Αριθμός:E9-49RC-0.5.1078

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-09-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Truck engine emission

  Που εκδίδονται από:IDIADA

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-21-68598616

Φαξ: 86-21-50191951

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)