Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.
Φορτωτής ροδών Εκσκαφέας Μπουλντόζα Φορτηγό μεταλλείας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : SINOWAY
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Ιδρυμένη το 2002, η βιομηχανική (Σαγκάη) Co. Sinoway, ΕΠΕ είναι τοπ προμηθευτής λύσης εξοπλισμού συσκευασίας στην Κίνα ειδικά για τα οχήματα, τα μηχανήματα κατασκευής και τον εξοπλισμό μεταλλείας. Σαν επαγγελματικό φορέα παροχής υπηρεσιών προμήθειας και αλυσιδών εφοδιασμού, είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε τον αξιοσέβαστο πελάτη μας υψηλό - ποιοτικά προϊόντα με την αξιόπιστη απόδοση, την ανταγωνιστική τιμή και τις ειλικρινείς υπηρεσίες που εξασφαλίζουν κάθε πρόγραμμα εφαρμοσμένης μηχανικής που οργανώνεται ομαλά και στο πρόγραμμα. Με την εμπειρία 20 ετών στον τομέα της βιομηχανίας και της συνοδείας εφαρμοσμένης μηχανικής για να εκπληρώσει αυστηρά τα πρότυπα του ISO 9001:2008, Sinoway είναι έτοιμο να παρέχει στα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την υποχρέωση. Σαν επαγγελματικό φορέα παροχής υπηρεσιών προμήθειας και αλυσιδών εφοδιασμού για τα μηχανήματα οικοδόμησης, τα οχήματα και τον εξοπλισμό μεταλλείας, είχαμε καθιερώσει και έχουμε κρατήσει με συνέπεια την καλή επιχειρησιακή σχέση με πολλούς παγκοσμίως διάσημους γενικούς αναδόχους όπως την οικοδόμηση Vinci, την εταιρία εφαρμοσμένης μηχανικής κρατικής οικοδόμησης της Κίνας, την ομάδα Enka και, καθώς επίσης και πολλές τοπικές επιχειρήσεις πολιτικού μηχανικού έργων & κτηρίου σε όλο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα προγράμματα στα οποία συμμετείχαμε δεδομένου ότι ο προμηθευτής εξοπλισμού συσκευασίας προηγουμένως περιλαμβάνει το πρόγραμμα αερολιμένων στην Αλγερία, το πρόγραμμα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας στην Ινδονησία, το πρόγραμμα εκβάθυνσης στη Νιγηρία, το εθνικό πρόγραμμα εθνικών οδών No.1 στο Κονγκό, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εγκαταστάσεων υλικών οδόστρωσης στο Κουβέιτ, το αγροτικό και δημοτικό οδικό πρόγραμμα στη Λιβύη και, ακόμα επιτυγχάνουμε για να προσφέρουμε τον εξοπλισμό και την υπηρεσία μας σε όλο και περισσότερα προγράμματα αυτή τη στιγμή.

 

Να παράσχουν στα αξιόπιστα προϊόντα το γρηγορότερο χρόνο παράδοσης, να κάνουν τη γρήγορη αντίδραση για τα ανταλλακτικά και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων, για να επισκεφτούν τον τομέα των χρηστών μας τακτικά για την τοπικές κατάρτιση και τη συντήρηση, που έχουν εγκωμιαστεί συχνά από τους πελάτες μας και, έχουν πάρει τη μεγάλη φήμη για Sinoway ως αξιόπιστο συνεργάτη.

Το Sinoway πιστεύει στην τοποθέτηση των οφελών μας μαζί με τα οφέλη των πελατών μας στην ίδια βάρκα. Η ανοικτή επικοινωνία, αποτελεσματικός προγραμματισμός και επεξεργαστική προετοιμασία δεσμεύεται πάντα να εκτελέσει και να παραδώσει τις υποσχέσεις μας για τους πελάτες μας.

Είμαστε υπερήφανοι του επαγγελματισμού, της αξιοπιστίας και της υποχρέωσής μας. Πιστεύουμε σταθερά ότι αυτά τα 3 στοιχεία είναι τα εξίσου σημαντικά κλειδιά για να εξασφαλίσουν την επιτυχία των σφαιρικών προγραμμάτων αγοράς σας για οποιαδήποτε έργα.

Δικοί σας επιτυχία, υποχρέωση Sinoway!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-21-68598616

Φαξ: 86-21-50191951

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)